Skvělý úspěch. Máme dvě zlaté medaile.

Pohár Krkonoš 6.4.2024

          Sportovní gymnastky z oddílu T.J.Sokol Chrudim odjelo 6.4.2024 do Vrchlabí na 31.ročník putovního poháru Krkonoš ve dvojboji, kam se sjelo 126 závodnic.

Velká cena Hradce Králové

Emily Plachá má první medaili v nové sezóně roku 2024.

         Sportovní gymnastky T.J. Sokol Chrudim odjely 16.3. na svůj první letošní pohárový závod 55.ročník Velké ceny Hradce Králové, což je dvojboj na kladině a prostných.

Předvánoční závod v Pardubicích.

Naše gymnastky vybojovaly tři zlaté medaile.


           T.J. Sokol Pardubice již tradičně pořádal 9.12.2023 závod pro sportovní gymnastky v krásné opravené sokolovně. Z našeho oddílu T.J. Sokol Chrudim závodilo šest závodnic, od nejstarších po nejmladší.

Všechny chrudimské gymnastky si přivezly medaili.

Oblastní přebor družstev ve Vrchlabí.

         V sobotu 18.11.2023 se konal oblastní přebor družstev pardubického a hradeckého kraje ve sportovní gymnastice žen v tělocvičně Spartaku Vrchlabí.

Elen Bělochová získala bronz.
Memoriál Blanky a Verunky Horákových v Pardubicích.

       Oddíl sportovní gymnastiky Loko Pardubice pořádal 4.11.2023 již 20. ročník Memoriálu Blanky a Verunky Horákových, které tragicky zahynuly při autonehodě. Byla to trenérka sportovní gymnastiky a dlouholetá závodnice TJ Loko Pardubice se svoji 10-letou dcerou, která také cvičila v tomto oddíle, tímto závodem chtějí každý rok uctít jejich památku.
       

Přebor Čech oddílů ČOS ve sportovní gymnastice.

            V sobotu 21.10.2023 se konal v krásné kolínské sokolovně přebor Čech pro žákyně všech oddílů ČOS ve sportovní gymnastice. Přijelo 103 žákyň, které si chtěly  vybojovat postup na celostátní Mistrovství ČOS v Praze. Náš oddíl T.J. Sokol Chrudim odjely reprezentovat tři žákyně.

Juniorka Emily Plachá reprezentovala Chrudim na MČR.

Ostrava 10.6.2023

Z krajského přeboru jsme přivezli 3 medaile a jeden postup na MČR. 

        V pardubické krásně opravené sokolovně se v sobotu 20.5.2023 uskutečnil přebor pardubického a královehradeckého kraje ve sportovní gymnastice žen. Náš oddíl T.J.Sokol Chrudim reprezentovalo 6 závodnic.

Chrudimské sportovní gymnastky testovaly formu na závodech v Doksech.

         O svátcích v neděli 7.5.2023 odjely čtyři sportovní gymnastky TJ Sokola Chrudim poprvé na závod v Doksech, kde se konal již 53.ročník „Dokské kladiny“.

Elen Bělochová vybojovala skvělou stříbrnou medaili.

          Šest sportovních gymnastek T.J. Sokola Chrudim se vydalo po čtyřech letech v sobotu 22.4.2023 na svůj oblíbený závod Bedřichovský ježek do Jihlavy.

Pohár Krkonoš 1.4.2023

 

         Devět sportovních gymnastek z oddílu T.J.Sokol Chrudim odjelo 1.4.2023 do Vrchlabí na 30.ročník putovního poháru Krkonoš ve dvojboji, kam se sjelo 116 závodnic.

Pohádkový závod v Jičíně

Naše gymnastky sbíraly medaile i zkušenosti.

         V sobotu 25.3.2023 odjelo celkem 6 sportovních gymnastek oddílu T.J. Sokol Chrudim  do krásného Jičína na 8.ročník  „Pohádkového závodu“ Cvičilo se na kladině, prostných a na přeskoku. Závodilo  celkem 73 dětí ze 7 oddílů od nejmladších 8-letých až po ženy.

 

Velká cena Hradce Králové

První závod nové sezóny roku 2023. 

         Sportovní gymnastky T.J. Sokol Chrudim odjely 18.3. na svůj první letošní pohárový závod 54.ročník Velké ceny Hradce Králové, což je dvojboj na kladině a prostných.

Předvánoční závod pro nejmladší.

Malé gymnastky dovezly dvě medaile.

Mistrovství ČR družstev II. ligy ve sportovní gymnastice Ostrava 4.12.2022

          Letos se konalo 4.12.2022 Mistrovství ČR v II. lize družstev opět ve sportovní hale v Ostravě.

Mistrovství republiky oddílů ČOS ve sportovní gymnastice.

Praha 26.11.2022

          Mistrovství gymnastických oddílů ČOS se konalo v sobotu 26.11. v pěkně vybavené tělocvičně Sokola Žižkov Praha. Náš oddíl sportovní gymnastiky T.J. Sokol Chrudim jela reprezentovat tři nejlepší děvčata v různých kategoriích.

Oblastní přebor družstev ve Vrchlabí.

          V sobotu 19.11.2022 se konal oblastní přebor družstev pardubického a hradeckého kraje ve sportovní gymnastice žen v tělocvičně Spartaku Vrchlabí.

Přebor Čech oddílů ČOS ve sportovní gymnastice.

           V sobotu 22.10.2022 se konal v krásné kolínské sokolovně přebor Čech pro žákyně všech oddílů ČOS ve sportovní gymnastice. Přijelo 93 žákyň, které si musely vybojovat postup na celostátní Mistrovství ČOS v Praze. Náš oddíl T.J. Sokol Chrudim odjely reprezentovat čtyři žákyně.

          Za starší žákyně ráno výborně zazávodila naše 12-letá Emily Plachá, povedl se ji skvěle na přeskoku skočit přemet s 

Naše dvě nejlepší gymnastky skvěle bojovaly na MČR !

Černošice 11.6.2022 

           Letos se z oddílu sportovní gymnastiky T.J. Sokol Chrudim probojovaly dvě nejlepší závodnice na MČR, které se letos konalo 11.6. v krásné sportovní hale Věry Čáslavské v Černošicích u Prahy.

 

Z krajského přeboru jsme přivezli 7 medailí a dvě děvčata postoupila na MČR.

     V pardubické krásně opravené sokolovně se v sobotu 21.5.2022 uskutečnil přebor pardubického a královehradeckého kraje ve sportovní gymnastice žen. Náš oddíl T.J.Sokol Chrudim reprezentovalo 9 skvělých závodnic.