Elen Bělochová získala bronz.
Memoriál Blanky a Verunky Horákových v Pardubicích.

       Oddíl sportovní gymnastiky Loko Pardubice pořádal 4.11.2023 již 20. ročník Memoriálu Blanky a Verunky Horákových, které tragicky zahynuly při autonehodě. Byla to trenérka sportovní gymnastiky a dlouholetá závodnice TJ Loko Pardubice se svoji 10-letou dcerou, která také cvičila v tomto oddíle, tímto závodem chtějí každý rok uctít jejich památku.
       

Závod byl uspořádán pro všechny kategorie jako trojboj. Sjelo se celkem 68 závodnic ze známých velkých oddílů jako např. GK Šumperk, GK Vítkovice, SGC Ostrava, SG Liberec, TJ Sokol Hradec Králové, TJ Spartak Vrchlabí a Loko Pardubice.
       V nejmladších žákyních za T.J. Sokol Chrudim závodily dvě naše malé gymnastky. 8-letá Lucie Putíková zacvičila nejlepší sestavu na akrobacii za nejvyšší známku, bohužel se jí nevydařil obrat na kladině za velkou bodovou srážku a to ji odsunulo na 8. příčku. Sára Svatková zvládla dobře sestavu na bradlech i akrobacii, ale neustála kotoul bez rukou na kladině a bod srážky znamenal odsun z pátého na 11. místo.
       V kategorii mladších žákyň VS3C zacvičila své obtížné sestavy skvěle Elen Bělochová. Poprvé zařadila do své sestavy na akrobacii na hudbu dvě salta, vzad po rondátu a vpřed skrčmo. Povedla se jí krásná sestava na kladině s přemetem stranou a získala druhou nejvyšší známku. Na bradlech zvládla vzklopku na nižší žerdi. Při vyhlašování výsledků si vyběhla s velkou radostí na třetí stupínek pro bronzovou medaili.
       Naše nejstarší závodnice juniorka Emily Plachá zacvičila výborně svoji obtížnou sestavu na kladině s pomalým přemetem vzad a obtížným dálkovým skokem. Akrobacie s dvousaltovou řadou se jí také velmi podařila, ale na bradlech bohužel nenavázala přelet na vyšší žerď. V celkovém součtu se postavila na pěkné 4. místo v těžké konkurenci domácích závodnic.