Předvánoční závod pro nejmladší.

Malé gymnastky dovezly dvě medaile.

          T.J.Sokol Pardubice již tradičně pořádal 10.12.2022 závod pro nejmladší začínající sportovní gymnastky v krásné opravené sokolovně. Z našeho oddílu T.J. Sokol Chrudim závodilo jen pět malých závodnic, protože se dvě omluvily pro nemoc.

          Naší 8-leté Elen Bělochové se sestava na kladině nepodařila zacvičit, tak jak ji pěkně umí, ale na akrobacii to vylepšila a zařadila nový prvek přemet vpřed na jednu nohu s přemetem stranou. Při vyhlášení výsledků se ráda postavila na stříbrný stupínek za gymnastku z Loko Pardubice. Pro bronzovou medaili si doběhla šťastná Bára Lomičová, které se vše velmi povedlo.

Měli jsme zastoupení i v nejmladší kategorii ročník 2016. Nejvíce se vydařila sestavička na malé kladince naší Stele Hotmarové, kde dostala čtvrtou nejvyšší známku, na akrobacii se jí nepovedl výskok s obratem, a tak celkově skončila na pěkném 7. místě. Hned za ní na 8. místo se zařadila naše Lucie Herzánová, která bohužel spadla z čertíku na kladince. A pád z náskoku na kladinku se nevyhnul ani Veronice Zárové, která se umístila na 11. místě ze 16 dětí z pěti oddílů.

Naše začínající tímto sbírají zkušenosti do dalších tréninků a závodů. Jelikož to byl letošní poslední závod, ráda bych popřála všem dětem i dospělým, kteří propadli tomuto krásnému sportu, klidné prožití svátků vánočních a mnoho štěstí v novém roce.